3:23 AM

BEBAS

Posted by Hasrul Fadly
Akhirnya hidupku bersinar dengan pengorbanan yang Ku lakukan.Ak berasa
lega sangat dengan keadaan Ku sekarang..allhamdulilh..aKu bersyukur sesgt dengan ape yang terjadi...kte hanya merancang tapi xsemestinye perancangan itu sume sempurna dan xsemestinye kte xperlu membuat perancangan jika perancangan yang kite buat tu xsempurna.

Aku percaya dengan takdir dan aku percaya dengan ketentuaNya.Dengan keyakinan dan kesungguhan kte,pasti kte akan berjaya dan dengan keyakinan yang kuat kte pasti boleh tempuh sume cabaran dan dugaan yang kte hadapi.. masih banyak lagi ilmu yang perlu aKu belajar dari segi ilmu didunia dan akhirat kelak.

aKu yakin yang sume manusia boleh berjaya sebab kte dilahirkan didunia adalah sama bezanya ialah kemahuan dan persepsi yang yang berlainan mungkin kte percaya dengan kemampuan kte untuk berjaya dan mungkin kte tidak percaya dengan kemampuan yang kte boleh berjaya..dan xsemestinya orang yang gagal adalah orang yang akan terus gagal..dari kegagalan kte akan berusaha untuk memperbaiki kelemahan kte dan daripada kegagalan lah kte belajar daripada kesilapan kte dan xsemestinya orang yang gagal dalam percintaan adalah orang yang gagal dalam kehidupan.

1 comments:

Muhammad Zulhilmi said...

bebas! gerek seh...

Post a Comment